Gaynor Minden

Gaynor Minden

Špic copati Gaynor Minden zdržijo tri do šestkrat dlje od tradicionalno narejenih copat. Deli, ki omogočajo podporo plesalcu ali plesalki so narejeni iz naprednega in prilagodljivega polimera.

125,00 €
SKU
Gaynor

Špic copati Gaynor Minden opravljajo izjemne naloge - vzdržijo močne sile in ponavljajoče se udarce, obenem pa nastopijo kot lahki in delikatni copati. Gaynor Minden ohranja videz klasičnega satenastega copata in elegantnih ozkih linij, a popolnoma modernizira notranjost, da zadovolji potrebe današnjih (športnih) plesalk in plesalcev. Narejeni so s pomočjo strokovne evropske ročne izdelave, najnovejših športnih materialov in znanja o baletu iz prve roke. Skoraj vsi oblikovalci in člani ekipe so bivši plesalci. 

Špic copati Gaynor Minden zdržijo tri do šestkrat dlje od tradicionalno narejenih copat. Deli, ki omogočajo podporo plesalcu ali plesalki so narejeni iz naprednega in prilagodljivega polimera. Podpora, ki jo čutite v novem copatu bo ostala enaka skozi celoten čas vadbe. Zato je pomembno izbrati trdoto, ki ustreza že ob prvem pomerjanju - z vajo se ne zmehčajo. Ponujamo 5 stopenj trdote z možnostjo naročila dodatnih. 

Polimeri so vrsta sintetičnega materiala z veliko fleksibilnosti, moči in odpornosti. Gaynor Minden copati so bili preizkušeni vzdržljivosti na več tisoč relevéjih brez zabelženega slabljenja ali deformacije sprednjega dela copata. 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gaynor Minden
Vaša ocena
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!
© 2020 Veronarte - Glavni trg 17b 2000 Maribor tel. 02 2517170 | Linhartov podhod 19 1000 Ljubljana tel. 040 341415